Bakan, TOGG İle Drift Attı

Bakan, TOGG İle Drift Attı

​​​​​​​Bursa'da motor sporları tutkunları ile buluşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, motosikleti ile Yunuseli Havalimanı'na gitti. Burada Türkiye’nin otomobili Togg da bir şon yaptı.

Bursa'da motor sporları tutkunları ile buluşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, motosikleti ile Yunuseli Havalimanı'na gitti. Burada Türkiye’nin otomobili Togg da bir şon yaptı. T10X, drift yaptı ve büyük beğeni topladı.

TEKNOFEST montu ile karşımıza çıkan Bakan Varank, motosikletlilerden meydana gelen ve kendisinin ilk sırada olduğu bir konvoy ile Yunuseli Havalimanı'na gitti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan da Bakan Varank ile birlikteydi.

Varank, farklı segmentlerde otomobillerini ve motosikletlerini bizlere gösteren gençlerin aracını inceledi.

Varank, motorcuların havalimanı pistinde sürüş eğitimi ile birlikte ekstrem enduro kategorisinde Bursa’yı temsil eden gençlerin gösterini de takip etti.

Varank, Bursalı drift sürücüsü Deniz Dursun’un "co-pilotluğunu" gerçekleştirdi. Drift yaptığı sırada güvenlikli bölgede oluşan lastik dumanı ile her yeri kapladı.

​​​​​​​

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Varank, bunun ardından havalimanında bulunan motor spor severleri için "Togg ile patinaj yapalım mı deneyelim mi sizce?" şeklinde bir soru yöneltti.

Deniz Dursun ile pistte drift atan Varank, daha sonra Kapadokya rengi Togg T10X ile seyircilere de selam verdi.

Varank daha sonra klasik bir Mercedes ile sahnede tur attı.