Renault ve Dacia Temmuz Ayı Kampanyaları

Renault ve Dacia Temmuz Ayı Kampanyaları

Renault marka araçlarda temmuz avantajları karşımıza çıkıyor. Temmuz ayında Renault, sıfır faiz, takas indirimi ve avantajlı fiyatları tüketicilerle buluşturuyor. 2021 model yılı otomobillerden Taliant modelinin sınırlı sayıdaki Touch 1.0 Turbo X-tronic 9

Renault'dan Takas Avantajı Geldi

Renault marka araçlarda temmuz avantajları karşımıza çıkıyor. Temmuz ayında Renault, sıfır faiz, takas indirimi ve avantajlı fiyatları tüketicilerle buluşturuyor. 2021 model yılı otomobillerden Taliant modelinin sınırlı sayıdaki Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg, Megane Sedan'ın Joy 1.3 TCe 140 bg ve Yeni Clio'nun Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg versiyonları, 60 bin TL kredi, 12 ay vade ve sıfır faiz finansman kampanyası ile kullanıcısını bekliyor. Renault’un B-Sedan segmentinin yeni temsilcisi Taliant’ın yanı sıra, Yeni Clio ve Megane Sedan modelinin 2021 model yılı versiyonlarında 3 bin TL'lik takas indirimi sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dacia Aracını Şimdi Sonra Öde

Araçlarda temmuz avantajları devrede Temmuz ayında bir Dacia sahibi olmak isteyenler, kredi taksiti ödemelerini 2022 Ocak ayına kadar erteleme imkânına sahip. 1.500 TL yakıt hediyesi ve 1.000 TL Dacia Kasko indiriminden de yararlanılabilen kampanya kapsamında, 1 yıl uzatılmış garanti ve ilk periyodik bakım paketi de sunuluyor. Sınırlı sayıdaki 2021 model yılı araçlardan Duster Comfort ECO- G 100 bg 4x2 versiyonu, 193 bin 400 TL’den benzinli fiyatına tüketicilerle buluşuyor.

Advertisement