2020 Aralık Ayının Sedanı: Volkswagen Passat

2020 Aralık Ayının Sedanı: Volkswagen Passat

Volkswagen Passat hem şıklığı, hem konforu, hem performansı ile size kendisini açık edecek. Performans ve premium hissiyat arayanlar için Volkswagen Passat tercih edilebilir

Tam olarak neye ihtiyaç duyuyorsunuz? Bir otomobilden beklentileriniz neler? Ya da beklentilerinizin fazlasını görmeye hazır mısınız?

Size beklentilerinizden daha fazlasını sunan model: Volkswagen Passat! Her sene küçük değişimlere uğraşa da ciddi bir makyajlanmaya gitmesine bile gerek yok. Çünkü o zaten yakışıklı. Staid dış tasarım ve hayallerin ötesinde bir iç dizayn. Konforu ve performansı bizlerle buluşturan Volkswagen Passat insanları mutlu etmek için var.

Araç üzerinde sunulan otomatik acil frenleme ve kör nokta izleme ile Apple CarPlay ve Android Auto içeren sağlam bir sürücü asistanı ve bilgi-eğlence sistemi sizi fazlasıyla mutlu edecek. 17 inç jantlar, ısıtmalı ön koltuklar, uyarlanabilir hız sabitleyici, otomatik iklim kontrolü gibi birçok özellik de standart olarak araç üzerinde yer alıyor. Güvenlik mi? Şerit tutma asistanı, yağmuru algılayan ön cam silecekleri….

Volkswagen Passat başarıya giden yolda yalnızca ondan beklediklerinizi değil, beklentilerinizin de ötesini karşılamaya hazır. Kaliteli malzemesi, seçkin ruhu ve zarafeti, hem güçlü hem de verimli motor seçenekleri ile sizi sürükleyecek. Etkileyici, güçlü, güvenilir. Onu anlatmak için birçok kelimeye ihtiyacınız olabilir. Siz, şimdi bunların hepsini bir kenara bırakın çünkü o kendini anlatır.

Volkswagen modeli üstün teknoloji ürünü bu far sistemi, temel işlevi olan kısa ve uzun hüzmeli aydınlatma seçeneklerinden çok daha fazlasını sizlere sunuyor. Temel aldığı LED Matrix aydınlatma teknolojisi ile farklı sürüş koşullarına cevap verebilecek zengin bir ışık dağıtım yelpazesine ulaşmak için belirli LED modüllerini ayrı ayrı kontrol edebilir.

Araç üzerinde yer alan Dinamik Uzun Far Asistanı "Dynamic Light Assist" ile birleştiğinde uzun hüzmeli farlar ile ilerlerken tespit edilen diğer araçların sürücülerinin gözlerini kamaştırmamak için bu LED modüllerini ayrı ayrı kapatıp açabilir.

Ayrıca sürüş sırasında hız ve devir sayaçlarını mı görmek istiyorsunuz? Yoksa detaylı performans verilerini ya da navigasyon haritasını mı? Peki ya dinlediğiniz müziğin ismini? Tüm bunların hepsine ve daha fazlasına ne dersiniz? Araç üzerinde yer alan Çok fonksiyonlu direksiyon üzerindeki tuşlar sayesinde bu seçimi yapmak artık tamamen size kalmış. Geleneksel gösterge tablolarının sınırlı kişiselleştirme ve bilgilendirme yeteneklerinin ötesine geçen, yüksek çözünürlüklü TFT LCD ekranda istediğiniz bilgi profilini rahatlıkla görebilirsiniz.

Passat modelinin motorları güçlü olduğu kadar ekonomik de. Bu nedenle otomobil kullanmayı seven; fakat yakıt tüketimini düşük tutmak isteyenler için Volkswagen modeli mükemmel bir seçenek.

Kısacası ayın otomobili seçilmesi için birçok nedeni var Volkswagen Passat modelinin. Peki seçilmemesi için? Biz düşündük ama bulamadık.

Siz de sitemiz üzerinden dilediğiniz araçlar hakkında detaylı bilgilere sahip olabilir, dilediğiniz sıfır araç için size özel fiyat teklifi alabilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinde ikinci el araçlarımız da mevcut. Dilediğiniz araç hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sosyal medyadan bizi takip etmeyi unutmayın. Siz bir araç hayali kurun, gerisini bize bırakın