2021'in İlk Ayının Sedanı: Fiat Egea

2021'in İlk Ayının Sedanı: Fiat Egea

2021 yılının Ocak ayının Sedanını seçerken çok zorlanmadık aslında. Sadece araç satışlarında ilk sırada olan markalara söyle bir göz geçirdik. Fiat Egea Sedan. Hem konforlu, hem performanslı, hem ekonomik.

2021 yılının Ocak ayının Sedanını seçerken çok zorlanmadık aslında. Sadece araç satışlarında ilk sırada olan markalara söyle bir göz geçirdik. Fiat Egea Sedan. Hem konforlu, hem performanslı, hem ekonomik. Çoğu yerde sıklıkla kullanılan bir kavram olsa da “Tam bir aile arabası” diyebiliriz. Vakit kaybetmeden Fiat Egea Sedan modelinin bizlere neler vadettiğine bir bakalım.

Fiat Egea Sedan Tasarım Detayları İle Dikkat Çekiyor

Aracın dikkat çeken detayları arasında krom dış kapı kolları yer alıyor. Ayrıca araç üzerinde yer alan detaylar arasında gövde rengi tamponlar, krom ön panjur, alaşımlı jant detaylarına yer verildiğini de belirtelim. Konfor konusunda da oldukça güçlü olan model City Fonksiyonlu, Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Elektrikli Direksiyon, Manuel Klima, Elektrikli Ön ve Arka Camlar, Yol Bilgisayarı gibi detayları da üzerinde barındırıyor.

Araç Üzerinde Sizi Şaşırtacak Teknoloji Detayları Yer Alıyor

Fiat Egea Sedan modelinde ileri teknolojiye sahip Uconnect multimedya sistemi sayesinde, en sevdiğiniz müzik eşliğinde sürüş keyfinin tadı sizlerle buluşuyor. Araç üzerinde Uconnect™ VP1 Radyo/MP3 Çalar, Bluetooth Bağlantısı (telefon), 4 Hoparlör, Stil Paketi ayrıca sadece Easy versiyonunda, yalnızca otomatik vites ile birlikte sunulduğunu da belirtelim. Yokuş Kalkış Destek Sistemi(Hillholder), Lastik Basıncı İzleme Sistemi (TPMS) ve Immobilizer de araç detayları arasında yer alıyor.

Araç üzerinde yer alan Uconnect 7’’ HD tablet ekran, Apple Carplay ve Android Auto uyumluluğu ile sizlere tek bir dokunuşla arama yapma ve yanıtlama, mesaj gönderme ve alma, en uygun rotayı takip etme ve listenizden şarkı seçme olanağı da sağlıyor.

Fiat Egea Konforun Yanında Sizi De Düşünüyor

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2021 yılında da adından oldukça söz ettirecek modellerden birisi olmasını beklediğimiz Fiat Egea Sedan modeli fiyat konusunda da sevenlerini üzmüyor. Öyle ki model rakiplerine göre oldukça uygun fiyatlarla kendine alıcı buluyor.

İlerleyen zamanlarda hem araç üzerindeki değişimi hem de fiyat konusunu sitemiz üzerinden güncel bir şekilde takip edebilirsiniz. Ayrıca yeni bir Fiat Egea sahibi olmak isterseniz bir telefon kadar yakın olduğumuzu da hatırlatarak vu yazımı bitiriyorum