2020 Ekim Ayının SUV Modeli: Volvo XC90

2020 Ekim Ayının SUV Modeli: Volvo XC90

Volvo XC90 hem konforu hem güvenliği hem de performansı ile ayın aracı seçilmeyi fazlasıyla haketti.

Otomotiv sektörünün geleceğinde çok fazla elektrikli ve hibrit model olacağını biliyoruz. Öyle ki üreticiler, yelpazelerinde bu tür araçlara fazlasıyla yer vermeye başladı. Kimi üreticiler bunu emisyon kısıtlarına uymak için zorunluluktan yapsa da bazı markalar, yeni fırsatlar sunan bu segmente yatırım yapma konusunda istekli. Yatırım yapılan modellerden bir tanesi de Volvo XC90.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Konforu ile başlayalım Volvo XC90 modelini anlatmaya. Volvo XC90 7 kişiye kadar yolcu kapasitesini sunuyor sizlere. Geniş ve rahat koltuk seçenekleri ile yolculuklarınızı güzelleştirmek için dizayn edildi. Ayrıca araç üzerinde açılabilen ve ucu kaldırılabilen panoramik tavan hava almanıza ve dışarıyı görebilmenize imkan sağlıyor. Volvo modeli ile gökyüzü parmaklarınızın ucunda.

Aracın koltuklarında kullanılan sıradışı fine Napa deri, ayrıntılara gösterilen yüksek hassasiyet ile herkes için rahatlığa yer var. Ayrıca dar ve kumlu bir yolda sahil şeridi boyunca ilerleyen Volvo XC90 ile deniz size bir adım daha yakın.

Konfor Anlamında Oldukça Verimli Bir Araç

Yüksek düzeyde konfor, sürüş zevki ve verimlilik için sürüş modunuzu seçin ve aktif havalı süspansiyon ile XC90 SUV'nizi anında yükseltin ya da alçaltın.

7 ya da 6 koltuklu XC90 SUV, üçüncü sırada iki ayrı koltuk opsiyonu sunuyor. 170 cm'ye kadar boyu olan herkes (yalnızca küçük çocuklar değil) kendi kliması, saklama alanı ve kişisel bardaklığı ile rahatça seyahat edebiliyor.

Araç içerisinde bulunan Napa deri ön koltuklar ile yolculuklarınız zevke dönüşür.

Volvo deyince akla gelen bir başka özellik güvenlik olsa gerek. Akıllı sürücü yardımı teknolojisi, gündüz veya gece her ortamda diğer araçlar, yayalar, bisikletliler ve büyük hayvanları algılar ve çarpışmayı önler.

Araçta yer alan yan trafik uyarılı sürücü yardımı, yaklaşan araçlar için uyarıları ve çarpışmak üzereyseniz otomatik frenlemesi size dar alan yok diyebiliriz.

Güvenlik Olarak Çok Şey Sunuyor

Direksiyon destekli kör nokta bilgi sistemi ile yoğun trafikte uyarıları ve aktif desteğiyle güvenliğinizi maksimuma çıkarabilir ve hem size hem de sevdiklerinizi güvenli seyahatler sunabilirsiniz.

Araç üzerinde bulunan yüksek çözünürlüğe sahip dört kamera, dar alanlara rahatlıkla girip çıkabilmeniz için 360° kuş bakışı park görüşü sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bulut tabanlı iletişim, yol durumu hakkında bilgi almanıza ve paylaşmanıza imkân sağlar. Gerçek zamanlı veriler, sizin ve diğer sürücülerin karşılaşabileceğiniz koşullara hazırlıklı olmanız için var.

Volvo XC90 modeli özellikle konfor ve güvenlik noktasında sizi fazlasıyla mutlu edecek. Siz de sitemiz üzerinde Volvo XC90 modeli için fiyat teklifi alabilirsiniz.