2023 Ocak Ayı Hyundai Fırsatları

2023 Ocak Ayı Hyundai Fırsatları

Yeni yılın ilk ayında Hyundai, Ocak ayı nazarında güncel araba kampanyaları ile müşterisine özel fiyat teklifleri sunuyor. Hayalinizdeki Hyundai modeline sahip olmak için acele edin!

Yeni yılın ilk ayında Hyundai, Ocak ayı nazarında güncel araba kampanyaları ile müşterisine özel fiyat teklifleri sunuyor. Hayalinizdeki Hyundai modeline sahip olmak için acele edin! Ocak ayı Hyundai kampanyalarını kaçırmayın! Hyundai arabanıza size özel indirimlerle sahip olun.

Birbirinden uygun fırsatlarla Hyundai kampanyaları aracbul.com’da sizleri bekliyor. Size en uygun otomobil kampanyalarını inceleyebilirsiniz.

Hyundai, 2023 yılı Ocak ayında aşağıda bulunan modellerinde kredi kampanyası uyguladı. Bunlar; Hyundai i20 ve Hyundai Elantra’dır. Diğer modellerinde ise şimdi al Ağustos ayında öde kampanyasını uygulamaktadır.

2023 Ocak Ayı Hyundai İ20 Kampanyası

Ocak ayında Hyundai İ20 modeline 6 bin 500 TL indirimle sahip olabilirsiniz. Ayrıca 50 bin kredi için 12 ay %0,99 faiz fırsatı yine sizleri bekliyor.

2023 Ocak Ayı Hyundai Elantra Kampanyası

Ocak ayında Hyundai Elantra sahibi olmak için acele edin! Ocak ayının bitmesine sayılı günler kaldı. Hayalinizdeki Elantra modeline 120 bin TL için 12 %0,99 faiz fırsatı ile sahip olabilirsiniz.

Hyundai Arabanı Şimdi Al Ağustos’ta Ödemeye Başla!

Aşağıda araçların isimlerini listelediğimiz Hyundai modellerini şimdi alın ödemeye Ağustos ayında başlayın. Evet yanlış duymadınız şimdi Hyundai sahibi olun ödemesine Ağustos ayında başlayın.

  • Hyundai İ10 => 344 bin 400 TL’den başlayan fiyat rakamlarıyla,
  • Hyundai Staria => 857 bin TL’den başlayan fiyat rakamlarıyla,
  • Hyundai H-100 => 419 bin 500 TL’den başlayan fiyat rakamlarıyla,
  • Hyundai Bayon => 465 bin TL’den başlayan fiyat rakamlarıyla,
  • Hyundai Tucson => 952 bin TL’den başlayan fiyat rakamlarıyla,
  • Hyundai Kona Elektrik => 910 bin TL’den başlayan fiyat rakamlarıyla,

Yukarıdaki yer alan Hyundai fiyat listesi güncel 2023 Ocak ayına özel olarak yayımlanmaktadır.

Advertisement