"KNN54 Riders Belgeseli" Yarın RedBull TV'de Sizlerle Buluşacak

"KNN54 Riders Belgeseli" Yarın RedBull TV'de Sizlerle Buluşacak

​​​​​​​Ülkemizin en başarılı 4 motor sporcusunun hikayesini bizlerle paylaşmak isteyen KNN54 Riders belgeseli, yarın izleyenlerle buluşacak.

Ülkemizin en başarılı 4 motor sporcusunun hikayesini bizlerle paylaşmak isteyen KNN54 Riders belgeseli, yarın izleyenlerle buluşacak. Red Bull sporcuları arasında yer alan Toprak Razgatlıoğlu, Deniz Öncü, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu’nun, Sakarya’da Kenan Sofuoğlu’nun öncülüğünde yarışlara ve turnuvalara hazırlanışını bizlere aktaran 52 dakikalık yapım, yarın saat 19.00’da Red Bull TV’de bizlerle buluşacak.

Ülkemizde motor sporlarının en önemli organizasyonları arasında yer alan Red Bull sporcuları Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü, Deniz Öncü ve Bahattin Sofuoğlu’nun kariyerleri ve Sakarya’da Kenan Sofuoğlu önderliğinde yarış dünyasına adım atış süreçleri belgesel oldu.  Camiasına ilk giriş hikayeleri bizlere aktarılacak.

Red Bull aracılığı ile karşımıza çıkacak olan belgesel 3 Mayıs Çarşamba gübü saat 19.00’da Red Bull TV ekranlarında karşımıza çıkacak.

Bu yapımın yönetmenliğini Altuğ Gültan yapacak. 52 dakikalık yapım, 4 sporcunun Kenan Sofuoğlu ile beraber kariyerlerine ve farklı serilerde şampiyon olma isteklerini de bizlere aktarıyor.  

Dünyada bir başka örneği olmayan ve tüm yılı birlikte geçiren 4 sporcunun birbirlerini destekleyiş süreçleri bu belgeselde anlatılıyor. Toprak Razgatlıoğlu’nun 2021 Dünya Superbike Şampiyonu olma süreci de bizlere aktarılıyor.

KNN54 Riders belgeselinin baş aktörleri arasında yer alan Toprak Razgatlıoğlu, 2021 yılında Dünya Şampiyonu olmasının ardından kariyerini Superbike’ta sürdürme kararı aldı.

Deniz Öncü, Red Bull KTM Ajo takımı ile Moto3’te ilk sıra için mücadelesini sürdürüyor. Can Öncü Kenan Sofuoğlu’nun 5 defa Dünya Şampiyonu olduğu sıralarda Dünya Supersport Şampiyonası’nda Kawasaki Puccetti takımı ile mücadelesini sürdürüyor.

Bahattin Sofuoğlu ise aynı seride MV Agusta ile karşımıza çıkıyor.  

Advertisement