Nissan Mayıs Ayı Kampanyalarını Duyurdu

Nissan Mayıs Ayı Kampanyalarını Duyurdu

​​​​​​​Kredi ve ödeme kolaylığı sağlayarak kullanıcıların dikkatini üzerine çekmek isteyen Nissan, binek ve SUV modellerini bu kampanyada tutuyor.

Kredi ve ödeme kolaylığı sağlayarak kullanıcıların dikkatini üzerine çekmek isteyen Nissan, binek ve SUV modellerini bu kampanyada tutuyor. Nissan Türkiye, Nisan ayında başlattığı düşük faizli uzun vadeli kredi imkanlarını ve avantajlı fiyatlarını sunan kampanyasını mayıs ayında da devam ettiriyor. Bu bağlamda kullanıcılar 24 aya varan %1’in altında faizli kredi fırsatlarından faydalanabiliyor. Kampanyanın en göze çarpan özelliklerinden birisi de ödeme ertelemesi tarafında. Açıklanan detaylara baktığımızda tüm kredilerde ödemeyi 6 ay erteleme seçeneğinin sunulduğunu görüyoruz. Nissan firmasının en son üyesi olan 2022 Model Qashqai’lerde 200.000 TL için 24 ay vadede %0,49 faiz oranlı kredi fırsatı sunuluyor. Ertelemeli ödeme seçeneleri Qashqai, Juke  ve Micra modellerinde tercih edilebileceği açıklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Nissan Mayıs Ayı Kampanyasının Öne Çıkan Detayları

Mayıs ayında Nissan firmasının diğer üyelerinde de kullanıcılarına kampanya fırsatı sunuyor. Juke modeline baktığımızda kampanya kapsamında, 2021 ve 2022 model araçlarda Mayıs ayı boyunca 100.000 TL için 12 ay vadeli %0,99 faizli kredi imkanı sunulduğunu görebiliyoruz. Micra modeli, tarafında ise Mayıs ayı boyunca 2021 model yılı için 100.000 TL’lik 12 ay %0,99 faizli ve 2022 model yılı tüm donanımlar için 80.000 TL’lik 12 ay %0,99 faizli kredi avantajı ile kullanıcılarına bu imkanı sunuyor. Kredi kampanyasını tercih etmeyen kullanıcılar için ise sınırlı sayıda Tekna CVT için özel indirimli fiyat fırsatı imkanı bulunuyor. Mayıs kampanya koşulları, Niskasko veya uzatılmış garanti alındığı takdirde geçerli olduğunu da belirtelim.