2020 Ekim Ayı Pick-up Modeli: Toyota Hilux

2020 Ekim Ayı Pick-up Modeli: Toyota Hilux

Japon otomotiv devi Toyota’nın popüler arazi aracı Hilux, hem performans hem de dizayn anlamında kullanıcılarını oldukça mutlu edeiyor. teknik açıdan hem de tasarımsal anlamda yenilendi.

Japon otomotiv devi Toyota’nın popüler arazi aracı Toyota Hilux, hem performans hem de dizayn anlamında kullanıcılarını oldukça mutlu ediyor. Teknik ve tasarımsal açıdan yenilendiğini de belirtelim.

Japon otomobil üreticileri arasında ülkemiz de dahil olmak üzere dünya çapında geniş bir kitleye sahip olan Toyota, yenilenen Hilux’u kullanıcıların beğenisine sundu. Tüm arazi koşullarına uygun olmasıyla dikkatleri üzerine çeken Toyota Hilux, geçtiğimiz yıllarda karşımıza çıkan modellerine göre çok daha konforlu ve teknolojik bir profil çiziyor.

Araç çekiş seçenekleri olarak 4X2 ve 4X4 ile karşımıza çıkıyor. 4 farklı donanım paketi sunan Toyota, kullanıcılara otomatik ve manuel şanzıman imkânı da sunuyor. Bu yazımızda Toyota Hilux modelinin donanım paketlerine, tasarımına ve teknik detaylarına hep birlikte göz atacağız.

Aslında araca ilk baktığımız zaman bir arazi otomobili havası var diyebiliriz. Toyota Hilux, serinin alıştığımız dış dizaynını korumayı başarmış. 2021 Hilux modelinde tasarım anlayışına sadık kalan model yeni nesille olan bağı da koparmamış. Model kişiselleştirmeye özen gösteren kullanıcılar için 8 farklı ana gövde rengi ile karşımıza çıkıyor.

Geniş İç Hacim Sunuyor

Toyota Hilux modeli deri koltuklarla kullanıcıların beğenisini fazlasıyla kazanıyor. Toyota Hilux, orta konsolda 8 inç boyutunda Toyota Touch 2 ile geliyor. Aracın kokpit kısmında hem koyu hem de açık tonlara yer verildiğini belirtelim. Ferah bir iç mekân hazırlayan Toyota, Hilux modelinin direksiyonunda da beyaz dikişlere yer verildiğini belirtelim. Toyota Hilux modelinin kumaş koltuk tercih edecek kullanıcılar için de ekstra bir koltuk tasarımı sunduğunu eklemeden geçmeyelim.

Güvenliğe Önem Verildiğini Belirtelim

Aracın ön kısmında yer alan sensörler sayesinde araç hareket halindeyken yaya ve bisikletleri fark edebilen Toyota Hilux modeli kullanıcıların güvenliğine ek olarak çevredeki insanların da güvenliğini sağlamak için dizayn edilmiş. Olası bir çarpışma ve tehlike durumunda otomatik frenleme ya da frene basıldığında kullanıcıyı destekleme gibi özellikler de sistemde opsiyonel olarak yer alıyor.

Advertisement