2021 Temmuz Ayı Pick-up Modeli: Ford Ranger Raptor

2021 Temmuz Ayı Pick-up Modeli: Ford Ranger Raptor

Ford Ranger Raptor'ın tüm dış tasarımı kapasiteyi, dayanıklılığı ve arazi performansını en üst düzeye çıkarmak için var. Gelişmiş teknolojiler sayesinde gittiğiniz her yerde konfora ve bağlantı olanaklarının özgürlüğüne siz de alışacaksınız.

Ford Ranger Raptor arazi performansı için üretildi. Her ortamda üstünlük sağlayacak şekilde sıfırdan tasarlandı.

Ranger Raptor'ın özel yapım koltuklarına oturduğunuz an bunun sıradan bir pikap olmadığını siz de fazlasıyla hissedeceksiniz. Araç üzerinde bulunan gelişmiş teknolojiler ve akıllı sistemler benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Tek bir düğmeye basarak yeni, güçlü arazi yönetim sistemini istediğiniz an aktif edebilirsiniz. Her biri farklı bir arazi türünde performansı optimize etmek üzere dizayn edilen altı farklı mod arasından seçim yapabilirsiniz: Normal, Spor, Çim, Çakıl Taşı ve Kar, Çamur, Kum ve Kaya. Korkusuz bir arazi deneyimi için Baja modunu da seçebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ford Ranger Raptor'ın tüm dış tasarımı kapasiteyi, dayanıklılığı ve arazi performansını en üst düzeye çıkarmak için var. Gelişmiş teknolojiler sayesinde gittiğiniz her yerde konfora ve bağlantı olanaklarının özgürlüğüne siz de alışacaksınız.

Ford Ranger Raptor, GT Supercar ve Focus RS araçlardaki Ford Performans DNA'sını mükemmel bir şekilde eşsiz bir arazi kabiliyetiyle birleştiriyor. Ford 2.0L EcoBlue Dizel motoru, hassas bir şekilde tasarlanmış çift turbo modeli, yeni 10 vitesli otomatik şanzıman ve direksiyondan vites değiştirme özellikleriyle birlikte sunuluyor. Sonuç ise, daha önce hiç tatmadığınız bir sürüş deneyimi. Amaca göre tasarlanan arazi lastikleri, yüksek kum tepeleri ve kalın çamur göllerinden hızlı akan nehir geçitlerine ve dik dağ yollarına kadar her araziye hâkim olmanıza da imkân sağlıyor.

İster otobanda ister nehirlerde seyahat edin Ford Ranger Raptor sizin ve yolcularınızın güvenliği için dizayn edilmiş gelişmiş güvenlik sistemleri ile donatılmıştır. Gelişmiş Devrilme Önleyici Sistem ve Elektronik Denge Kontrol Sistemi her koşulda ayaklarınızın yere sağlam basmasına imkân sağlar. Çarpışma Önleme Yardımı ve Otonom Emniyet Freni kazaların gerçekleşme olasılığını azaltmak için tasarlandı.

Ford Ranger Raptor, dünyanın en zorlu arazilerinin kolaylıkla üstesinden gelmek üzere özenle dizayn edildi. Benzersiz yüksek mukavemetli, düşük alaşımlı çelik şasesi en zorlu arazi performans taleplerini dahi karşılayacak şekilde üretilir.