2020 Ekim Ayının Hatchback Modeli: Volkswagen Golf

2020 Ekim Ayının Hatchback Modeli: Volkswagen Golf

Bir otomotiv efsanesi olmak kolay değil. Öncelikle segmentinin en iyilerinden olacaksın. Ardından Kendi segmentini yaratacaksın. Her nesilde standartları yeniden belirleyeceksin.

Bir otomotiv efsanesi olmak kolay değil. Öncelikle segmentinin en iyilerinden olacaksın. Ardından Kendi segmentini yaratacaksın. Her nesilde standartları yeniden belirleyeceksin. Yarım asır sonra bile özünden vazgeçmeyen tasarım prensiplerin olacak ve modern teknolojiler ilk sende olacak. Tüm bunların büyük bir kısmına sahip olacaksın ve en önemlisi; 7’den 70’e herkes tarafından çok sevileceksin. Çünkü Golf’ü, Golf yapan tam olarak bu. Sizin düşünceleriniz, duygularınız ve anılarınız…

Yeni Volkswagen Golf daha önce hiç olmadığı kadar sportif, dinamik ve dijital. Otomobiller hakkında bildiğiniz her şeyi unutturacak yepyeni bir sürüş ve kontrol deneyimine hazır olun. Yeni Dijital Golf ile dilediğiniz gibi yaşayın.

Volkswagen modelinin üzerinde bulunan dijital kontrol sistemi size üst düzey bir konfor sunuyor. 100 km’de 0,4 lt’ye kadar yakıt tasarrufu sunan yenilikçi Hybrid aktarma sistemi ve araç üzerinde bulunan akıllı aydınlatma sistemi size kendine hayran bırakacak.

Yeni Golf modelinin aydınlatma alanında otomotiv endüstrisinin en gelişmiş teknolojik seviyesini ifade eden IQ. LIGHT – LED Matrix farları, her bir farın içinde bulunan 22 adet bağımsız LED modül ile farklı hava ve yol şartlarında en optimum aydınlatmayı sizlere garanti ediyor. Zayıf görüş koşulları için özel bir fonksiyonu da bulunan statikviraj farları, “Şehir İçi”, “Standart” ve “Otoban” olmak üzere 3 farklı uzun far modu ve entegre dinamik sinyal lambaları ile IQ. LIGHT – LED Matrix farlar, ayrıca düşük enerji tüketimleri ile yakıt ekonomisine fazlasıyla katkı sağlıyor. Araç üzerinde yer alan Dinamik Uzun Far Asistanı "Dynamic Light Assist" ile birleştiğinde bu farlar, uzun hüzmeli farlar ile ilerlerken merkezi kamera sistemi tarafından tespit edilen trafikteki diğer araçların sürücülerinin gözlerini kamaştırmamak için,LED modüllerini ayrı ayrı kapatıp açma özelliğine sahip.

Dijital Kokpit Tasarımı Sunuyor

Yeni Golf, tamamen dijital iç mekanı ile daha fazla eğlence ve daha hissedilebilir bir konfor imkanı sunuyor. dijital gösterge paneliActive Info Display”, 10” genişliğinde yüksek çözünürlüklü TFT LCD ekranı ile tüm veri ve bilgileri direkt olarak sürücünün görüş alanına sizlere yansıtıyor. Ayrıca Renkli Ek Bilgilendirme Ekranı “head-up display” sayesinde ön cam, bir projeksiyon yüzeyine dönüşür. Böylece hız, sürüş destek sistemlerinden gelen mesajlar ya da Navigasyon talimatlarını takip ederken gözünüzü yoldan ayırmanıza gerek kalmaz.

Dijital Kokpit’in tam ortasında, sürücüye dönük bir şekilde konumlandırılan merkezi bilgi ve eğlence sistemi ekranı, radyo, Bluetooth, telefon ve navigasyonun dışında3 Bölgeli Tam Otomatik KlimaClimatronic” ve araç ayarları için de bir kontrol paneli görevini üstleniyor. Fiziksel tuşlardan tamamen arındırılmış, kullanıcı dostu ve dijital bir kokpit!

Golf 8 eTSI Mild Hybrid Teknolojisi

2021 Volkswagen Golf, dünyaca ünlü TSI motorların yepyeni birjenerasyonunu üzerinde taşıyor. Araç üzerinde bulunan motorlar, değişken emme, egzoz subap zamanlaması ve 350 bar gibi yüksek basınca sahip direkt benzin enjeksiyonu ile donatılmıştır. Bu gelişmiş teknolojiler sayesinde günlük kullanım devir aralıklarında maksimum tork değerlerini kullanıma sunan TSI ve eTSI motorlar, her an hazır bir yüksek sessiz çalışmayı sizlere garanti eder.

Advertisement