2020 Kasım Ayının Hatchback Modeli: Mazda 3 Hatchback

2020 Kasım Ayının Hatchback Modeli: Mazda 3 Hatchback

2020 yılının kasım ayında hem tasarımı hem teknik özellikleri ile ayın hatchback modeli olmaya hak kazanan MAzda modeli size güvenliğin yanında ulaşılamaz bir konfor sunuyor.

Mazda3 Hatchback modeli ailenizin bir üyesi olmaya fazlasıyla aday. Beş kişiyi barındıran rahat bir iç ortam, güvenlik teknolojileri ve sıra dışı yakıt teknolojisi ile Mazda3 ile her sürüş heyecan verici. Günümüzde geliştirilmiş SKYACTIV Teknolojisi ile sürüş dinamikleri her zamankindan çok daha etkili. Çok daha heyecan verici. 

Yüksek Performans Güçle Buluştu

Mazda3 Hatchback ile tüm yeniliklere herkesten daha yakınsınız. Kendine özgü stil sahibi dizaynı, sürüş keyfi, düşük yakıt tüketimi, MZD Connect bilgi-eğlence sistemleri, bağlantı ve en son  i-ACTIVSENSE güvenlik özellikleri ile bu araç tam da size hitap ediyor. Jinba Ittai adı verilen ve üretilen her Mazda modelinde yer alan otomobil ile sürücüsünün mükemmel uyumunu ifade eden bağ, Mazda3 modelinde daha da yoğunlaşarak sürüşü daha dinamik, tepkili ve heyecan verici bir hal alıyor.

Ona Güvenin O Bunu Hakediyor

Gece ya da gündüz hiç fark etmez, tüm hava koşullarında rahat olun. Mazda3 hatchback  i-ACTIVSENSE sistemi kamera ve sensörler yardımı ile şehir içinde veya yüksek hızdaki otoban sürüşlerinde potansiyel tehlikeleri algılayarak sizi zamanında uyarır. Her türlü sürüş koşulunda maksimum güvenliğe hazır olun.

Vizyoner Mühendislik Detayları Göz Kamaştırıyor

Sürücüler ve yolcular Jinba Ittai sürüş deneyimine anında ayak uyduracak. G‑Vectoring Control ile Mazda3 son derece rahat ve konforlu olduğu gibi yeni güvenlik teknolojileri sürüşü daha zevkli ve eğlenceli kılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu Ödülleri Fazlasıyla Hakediyor

Mazda3 ile tasarım, teknoloji ve sürüş konusunda beklentilerinizin oldukça üzerinde. En azından kazandığı ödüller bunları kanıtlar nitelikte. Ancak asla durmayı düşünmüyor. Her zaman daha ileri, her zaman en önde.