2020 Kasım Ayı Pick-up Modeli: Ssangyong Musso Grand

2020 Kasım Ayı Pick-up Modeli: Ssangyong Musso Grand

2020 Ssangyong Musso Grand modeli güçlü motoru, konfor ve güvenlik detayları ile kullanıcıların oldukça sevdiği bir model. Kasım ayının pick-up modeli olan Ssangyong modelini sizin için araştırdık.

Ssangyong Korando modelinde olduğu gibi fiyat/performans niteliği ile öne çıkan 2020 Ssangyong Musso Grand, iddialı bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Hem ülkemizde hem de global anlamda oldukça büyük bir ilgi gören model hatrı sayılır bir kitleye sahip.

Ssangyong markasının SUV modeli olan Ssangyong Korando modelinde olduğu gibi fiyat/performans nitelikleri göz önüne alındığında oldukça başarılı bir model. Modelin bu başarısındaki temel faktör yeni nesilde olan doğru hamleler. Önceki jenerasyona göre kendi içerisinde adeta bir devrim gerçekleştiren model ülkemizde oldukça sınırlı motor seçenekleri ile satışa sunuluyor.

Ülkemizde Tek Motor Seçeneği İle Sunuluyor

Ssangyong Musso Grand modelinin kaputu altında yer alan 2,2 litrelik motoru 181 beygir güç ve 420 Nm tork üretme kapasitesine sahip. Araç bu dinamiklerle maksimumda 172 km/s (manuel 178 km/s) hıza çıkabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Manuel Şanzıman İle Sunuluyor

Ssangyong Musso Grand modeli şanzıman opsiyonu olarak 6 kademeli manuel şanzıman ile beraber sunuluyor. Kullanıcılar Manuel seçenekte 4×2 opsiyonuna sahip. Musso Grand modelinin kokpitinde konumlandırılan dijital ekran ve modern yapı da deneyimdeki temel taşlar arasında yer alıyor.

Çarpıcı Tasarımı Dikkat Çekiyor

Ssangyong modelinin omuz kanadı tasarımlı ve  ç görünürlüğünü artıran detaylar arasında. Modelin kasa iç yüzeyi özel bir kaplama ile korunuyor ve kasanın her bir köşesindeki katlanabilir halkalar yükü emniyet altına almak için dizayn edilmiş. Ayrıca kasa içinde elektrik prizine yer verilmiş.

Advertisement