2020 Aralık Ayının Hatchback Modeli: Seat Leon

2020 Aralık Ayının Hatchback Modeli: Seat Leon

Yeni nesil Seat Leon teknoloji, güvenlik ve konfor detaylarıyla şimdiden hazır. Üretildiği her yıl otomotiv sektörünün en’leri arasında yer alan model şehir yaşamınız için tasarlandı. Evet, bir otomobili şehirde park etmek zor olabilir.

Yeni nesil Seat Leon teknoloji, güvenlik ve konfor detaylarıyla şimdiden hazır. Üretildiği her yıl otomotiv sektörünün en’leri arasında yer alan model şehir yaşamınız için tasarlandı. Evet, bir otomobili şehirde park etmek zor olabilir. Ancak Seat modelinde yer alan geri görüş kamerası ve otomatik park asistanı ile her seferinde sıkışık noktalarda siz de aracınızı park etmek için bir yer bulacaksınız.

Güvenlik detayları ile de dikkat çeken model şerit takip asistanı ile karşımıza çıkıyor. Aracın bir başka güvenlik özelliği de etkili ve güvenli biçimde şerit değiştirmesi diyebiliriz. Kör Nokta Tespit Sistemi, 70 m menzile kadar kör noktada yer alan herhangi bir engeli tespit etmeye yardımcı oluyor. Normalde uzun seyahatler yorucu olsa da Seat Leon modeli konsantrasyon kaybını ve hatalı sürüş tespiti yaparak ne zaman mola vereceğini sizlere iletebilme yeteneğine de sahip.

Güvenliği kadar konfor noktasında da oldukça zengin bir yapıya sahip olan model dinamik tasarımı, yenilikçi ve geniş iç hacmi ile dikkatlerin yine odağında. Sportif bir görünüme sahip olan araç yenilikçi iç tasarımı ve gelişmiş aydınlatma systemi ile de bizleri karşılıyor. Aracın ön ve arka kısmında yer alan güçlü Full LED farların keyfini doyasıya çıkarın. Seat Leon modelinde tasarım teknoloji ile buluşuyor.

Araç üzerinde yer alan 16 inç ve 18 inç jantlar size her sürüşte ayrı bir keyif vermek için var. Aracın sesi, göstergeleri ve sürüş desteğini ellerinizi direksiyondan çekmeden kontrol edebilirsiniz. Ayrıca araç çok işlevli bir kumandaya da sahip. Geriye yaslan ve yüksek kaliteli koltuklarda sana özel sürüş keyfi çıkar. İhtiyacın olan her şeye bir bakışta ulaşabileceğin kontrol paneli de senin için var. Aracın iç mekanını çevreleyen Çok Renkli Akıllı LED ambiyans aydınlatmasını da keşfet. Bu panel araç içerisinde entegre edilmiş bir mutluluk. İhtiyacın olan her şey elinin altında.

Mükemmel bir şekilde entegre edilmiş yeni teknolojiler ile daha konforlu bir yolculuk. İhtiyacın olan her şey elinin altında.

Yeni Seat Leon modelinde oldukça gelişmiş özellikler de seni bekliyor. Arabanı her zamankinden daha kolay şekilde yönetmeye hazır ol. İhtiyacın olan tüm bilgiler, özelleştirilebilen Dijital Gösterge Paneli ve dokunmatik multimedya ekranı ile aradığın tüm bilgiler karşında. Araç üzerinde yer alan 10 inç multimedya ekran ile dilediğin şarkıyı çal.

Endişeye gerek yok. En sevdiğin şarkıyı çalmak ve ihtiyacın olan tüm bilgilere ulaşmak için dokunmatik 10" ekranlı multimedya sistemi hazır. Her zaman yanında, her zaman güvenli. Ayrıca araç üzerinde bulunan Acil Durum Çağrı Sistemi (e-Call), bir kaza anında-sonrasında otomatik olarak acil servislere senin yerine haber verir.

Yine araç üzerinde bulunan BeatsAudio™ sistemi ve bu sistem üzerinde yer alan surround ses teknolojisine sahip 9 hoparlör, subwoofer ve 340W amfi ile sana eşsiz bir müzik keyfi yaşatacak.

Dinamikleri değiştiren Kablosuz Şarj Ünitesi de bu aracın olmazsa olmazlarından. Akıllı telefonunu otomatik olarak şarj etme Kabloya, karışıklığa gerek olmadan sadece kutuya yerleştir.