Makyajlanan Yeni Ssangyong Musso Grand Türkiye’de Satışa Sunuldu

Makyajlanan Yeni Ssangyong Musso Grand Türkiye’de Satışa Sunuldu

2022 SsangYong Musso Grand, tek bir motor seçeneği ve donanım paketiyle Türkiye pazarında satışa sunuldu.

Yenilenen tasarımıyla oldukça iddialı 2022 Ssangyong Musso Grand, tek bir motor seçeneği ve donanım paketiyle Türkiye pazarında satışa sunuldu.

Koreli otomobil üreticisi Ssangyong’un pikap karoserinde son yıllarda dikkat çekmeyi başaran iddialı modeli Musso Grand makyajlı seçeneğiyle Türkiye showroomlarında yerini almaya başladı.

2022 SsangYong Musso Grand Hakkında Öne Çıkanlar

Özellikle ön tarafında gerçekleşen radikal revizyon ile beraber Amerikan modellerini akıllara getiren güçlü bir yüze sahip olan aracın pazar payını arttırmadaki eli önemli oranda iyileştirilmiş durumda. Türkiye’de Platinum donanım seçeneği ile satışa sunulan makyajlı Yeni Musso Grand, altyapıda ise 4×2 önden çekişli ve 4×4 tüm tekerleklerden çekiş olmak üzere iki ayrı seçenekle tercih edilebiliyor.

Yeni SsangYong Musso Grand Teknik Özellikleri

Makyajlanan Yeni Ssangyong Musso Grand’ın Kaputunun altına geldiğimizde motor ünitesinin 2,2 lt’lik dizel yakıt hücresine sahip 181 bg güç ve 400 Nm tork değerleri üretmektedir. 2022 Musso Grand’ın ortalama yakıt tüketimi ise 100 km/s 7,9 lt olarak açıklandı.

6 ileri manuel ve otomatik şanzıman ile kombine edilen motor ünitesi ile beraber erişilebilecek maksimum hızın 172 km/s olduğunu öğreniyoruz. Güncellenen Ssangyong Musso Grand ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylara sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ssangyong Musso Grand Fiyat Listesi

Ekim ayına özel Ssangyong tarafından paylaşılan güncel Musso Grand fiyatları ise şöyle;

Ssangyong Musso Grand Platinum D2.2 4×2 MT 350 bin TL

Ssangyong Musso Grand Platinum D2.2 4×2 Otomatik 375 bin TL

Ssangyong Musso Grand Platinum D2.2 4×4 Otomatik 395 bin TL

Advertisement