Nissan, Skyline İsminden Vazgeçmeyi Düşünmüyor

Nissan, Skyline İsminden Vazgeçmeyi Düşünmüyor

Nissan, global anlamda gerçekleştireceği yeniden yapılanma planı ile birlikte eski ritmine kavuşmak istiyor. Bu yapılanmanın detayları hakkında önemli ipuçları paylaşan yönetici Asako Hoshino, özellikle Skyline ailesinin güvende olduğunu sevenleri ile pay

Nissan, global anlamda gerçekleştireceği yeniden yapılanma planı ile birlikte eski ritmine kavuşmak istiyor. Bu yapılanmanın detayları hakkında önemli ipuçları paylaşan yönetici Asako Hoshino, özellikle Skyline ailesinin güvende olduğunu sevenleri ile paylaştı.

Hoshino'nun spesifik olarak Skyline Sedan'dan bahsettiğini belirtelim. Kısacası bahsettiği modelin çocukluğumuzda posterleri ile duvarlarımızı süsleyen GT-R olmadığını belirtelim.

Japonya'dan gelen iddialara bakacak olursak Hoshino, basın açıklamasında şu cümleleri sarf etti: "Geçtiğimiz hafta Nikkei Shimbun, Skyline üretiminin durduğunu ve Nissan'ın sembollerinden birinin aramızdan ayrıldığını söylemişti. Nissan, Skyline adından vazgeçmeyecek."

Yöneticinin bu açıklamaları çok net olsa da iddialar içerisinde bulunan diğer modeller olan Fuga ve Cima hakkında henüz paylaşılan bir şey olmadığını da sözlerimize ekleyelim.

Nissan'ın gözünün premium segmentte olduğu bir gerçek. Yine Japonya'dan gelen söylentilere bakacak olursak markanın nihai amacı, Infiniti ile daha fazla platform ve teknoloji paylaşımı yapabilmek. Hatta bu noktada Infiniti'nin yeri bile yeniden gözden geçirilebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fakat bizim aklımızdaki asıl soru işareti Skyline'ın geleceği. Şu anda Japonya'da 13. neslini yaşayan model, en son 2013 yılında çıkan nesli ile satışa devam ediyor. 2019 yılında ufak bir makyaj operasyonu geçirmiş ve oldukça dinamik bir görünüme kavuşmuştu.

Advertisement