SsangYong Torres, Güney Kore'de Resmen Tanıtıldı

SsangYong Torres, Güney Kore'de Resmen Tanıtıldı

SsangYong, Asya ve Avrupa özelinde ürettiği arazi araçları ile tanınıyor. Son zamanlarda finansal olarak fazla güçlü olmayan firma, yeni ürünler tanıtımı yaparak bu kötü günlerinden kurtulmayı amaçlıyor.

Ssangyong, Asya ve Avrupa özelinde ürettiği arazi araçları ile tanınıyor. Son zamanlarda finansal olarak fazla güçlü olmayan firma, yeni ürünler tanıtımı yaparak bu kötü günlerinden kurtulmayı amaçlıyor. Markanın en yeni modeli olacak olan Torres, markanın temel taşı konumuna geçerek Korando'nun bile üstüne çıkmış olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SUV kasa tipinde olan model, ön kısmında oldukça tanıdık görünen ızgarası ile dikkatleri üzerinee çekiyor. Far takımları ve ızgaranın hemen altında büyük ve kaslı tamponların yer aldığını söyleyelim. Ayrıca bu tamponlar sis lambalarına da üzerinde bulunduruyor. Ön kısmından bakıldığında Jeep hissiyatı verdiğini söyleyebiliriz. Arka kısmının ise Korando'ya benzediğini söyleyebiliriz.

Torres ile Korando’nun arasındaki bu benzerlik arka kısım benzerliği ile son buluyor. Kabin içerisine bakacak olursak Torres'in çok daha lüks olduğunu söylersek yanlış bir ifade kullanmış olmayız. Ayrıca modelin ön konsolunda üç farklı ekranı olduğunu ve bu ekranların tamamına görevler verilmiş olduğunu söyleyelim. Biri dijital gösterge paneli, biri multimedya ekranı, bir diğeri ise klima kontrol sistemi olarak görevlerini yerine getiriyor.

Torres'in de, Korando'nun 1.5 litrelik dört silindirli ve turbolu motorunu kullanacağını söyleyelim. Bu motor 170 beygir güç ve 280 Nm tork üretebilecek.