Yeni Skoda Octavia Türkiye Fiyatını Açıklandı

Yeni Skoda Octavia Türkiye Fiyatını Açıklandı

Skoda Octavia 4, ülkemizde iki farklı motor opsiyonu ve iki farklı donanım paketi ile satılacak.

Skoda Octavia 4, ülkemizde iki farklı motor opsiyonu ve iki farklı donanım paketi ile satılacak.

Aracın yeni tasarım dili ile şekillenen en çok satan otomobil Skoda Octavia, nihayet Türkiye müşterisi ile buluştu. Octavia, önceki nesilden daha büyük ve daha fazla yaşam alanı sunarak sınıfındaki standartları yeniden belirliyor.

Yeni Yılda Bu Fırsatlar Bulunmayacak

Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar, “Octavia'da yaklaşık 1 yıldır eski seride üretim yoktu ve bir süredir bu önemli segmentte müşterilerimize yanıt veremiyorduk. Ancak şimdi yılsonunda verdiğimiz sözü yerine getirerek yeni Octavia'yı pazara sunuyoruz. Skoda Octavia bizim için çok önemli bir model ve gelir gelmez pazardaki yerini alacağını düşünüyoruz. Yeni Skoda Octavia'yı çok özel fiyatlarla pazara sunuyoruz. 2021 yılında Ocak ayında müşterilerimiz bu fiyatlarla ulaşamayacaklar. O yüzden bu fiyatlardan aracı almak bir avantaj. Biz bu aracı yılsonunda getirmenin risk değil, müşterilere karşı bir sorumluluk olarak görmekteyiz. Bu avantajdan herkes faydalansın istedik.” İfadelerini kullandı.

Octavia Modeli Eski Jenerasyona Göre Büyüdü

Önceki nesle göre 19 mm uzayan Octavia modeli 4,689 mm uzunluğa ve 15 mm artışla 1,829 mm genişliğe sahip oldu. Her zaman olduğu gibi sınıfının standartlarını aşan geniş bir iç hacim sunan model, 2,686 mm dingil mesafesi ile bizleri karşılıyor. Skoda Octavia sedanın zaten büyük olan bagaj kapasitesi önceki nesle kıyasla 10 litre daha artırılarak 600 litreye litre olarak karşımıza çıktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Otomobilin, tamamen yenilenen çok kademeli kabin konseptinde yüksek konfor, kalite ve teknoloji ön plana çıkıyor. Sürücü ve yolcular için en rahat yaşam alanını sunmak adına geliştirilen kabin, aynı zamanda şık tarzı ile de kullanıcıların beğenisini topluyor.

Yeni modelde yer alan iki kollu direksiyon simidi, çok yönlü özelliği ile 14 farklı fonksiyonun elleri direksiyondan ayırmadan yönetilmesine imkan veriyor. Orta konsol, kapı kolları ve ön konsol bölümü ise yeniden dizayn edildi. 4. nesil Octavia modelinde yeni kabin tasarımı ile birlikte versiyona göre alınan 8,25 veya 10 inç dokunmatik ekran da öne çıkan detaylar arasında.

Octavia Modeli O Fiyatla Satılacak

Tabi ki en çok merak edilen konulardan biri de yeni Skoda Octavia modelinin Türkiye satış fiyatı. Gelen duyumlara göre Yeni Skoda Octavia, 299.800 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunulacak. Lansman sürecinde her marka gibi Skoda markası da bu model için belli bir indirim sağlayacak. Bunun üst sınırının 30.400 TL olacağını da belirtelim.

Skoda Octavia Motor Opsiyonları İle de Dikkat Çekiyor

Mild hybrid kervanına Skoda markasının da katıldığını belirtelim. Yeni Octavia modelinde 1.0 TSI e-TEC ve 1.5 TSI e-TEC motorlara yer verilecek. Yeni Octavia Elite ve Premium paketleri ile ülkemizde satılacak

Advertisement