2021 Genesis G90 Sedanların En İyisi Olmak İçin Geldi!

2021 Genesis G90 Sedanların En İyisi Olmak İçin Geldi!

Genesis, güncel G90 modelini tanıtalı yaklaşık 6 yıl oldu. İki sene önce ciddi bir makyaj operasyonunu sonrası gençleşen model, uzun bir süre sonra yeni nesline kavuştu. Hyundai'ın artık "tek başına" bıraktığı Genesis, Almanlara rakip olacak yeni bir mode

Genesis, güncel G90 modelini tanıtalı yaklaşık 6 yıl oldu. İki sene önce ciddi bir makyaj operasyonunu sonrası gençleşen model, uzun bir süre sonra yeni nesline kavuştu. Hyundai'ın artık "tek başına" bıraktığı Genesis, Almanlara rakip olacak yeni bir model ile karşımıza çıkıyor.

Genesis G90'ın yüzü yeni olsa da kalkan şeklindeki tanıdık ızgara halen geçerliliğini koruyor. Lüks markanın yeni nesil modellerinde kullandığı iki parçalı far takımı da Genesis G90 modeline özgü detaylar arasında yer alıyor.

Genesis markasının detayları bunlarla sınırlı değil. Galeride görebileceğiniz beyaz model standart G90 olsa da, mavi renkteki G90 LWB versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Aracın aks aralığı kardeşinden tam 190 milimetre daha uzun olan bu LWB türevi, ilk kez tüm global olarak duyrulacak. Bu da genesis'in kendisini Mercedes-Benz ve Audi gibi markalara direkt rakip olarak gördüğünün ispatı diyebiliriz.

Araçlarda Hemzemin Kapı Kolu Tasarımı Yer Alacak

Her iki model de lüks otomobillerde bir norm haline gelen hemzemin kapı kolu tasarımına yer verecek. Genesis, 20 inçlik yeni jant setlerini de kullanıcıların beğenisine sunuyor. Fakat SWB'nin dizayn ettiği alaşım jantlar, G90'ın güzel detayları olacak gibi görünüyor.

Genesis modelinin günümüze kadar gördüğümüz en uzun sinyallere sahip olduğunu da ifade edelim. Aynı "çift hatlı" tasarımı arka kısmında da bulunduran G90, lüks modellerin "LED ışık barı" tasarımını da kullanmayı ihmal etmiyor. Bagaj kapağının hemen üstüne entegre spoiler ve yamuk egzoz çıkışları ise G90'ın eski nesline saygı duruşunda bulunan detaylar olmuş.

Bu şık Genesis modelinin teknik detayları ise henüz netlik kazanmadı. Güney Koreli lüks üretici henüz aracın içerisini de paylaşmadı. Yoğun bir ekran kurulumuna sahip olacak model, fiziksel tuşları da arkasında bırakabilir. En azından prototipler bunu bizlere fazlasıyla ifade ediyor.

Genesis, G90'ı Avrupa'ya sokmayacağını duyurdu. Yani Avrupa topraklarındaki kullanıcılar kendilerine özel G70 station wagon ile idare etmek zorunda kalacak.

Siz de sitemiz üzerinden Genesis markası ve diğer tüm markalara ait fiyat listelerini öğrenebilir, araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araca sahip olabilirsiniz.