2021 Volkswagen Polo İç tasarımı ve Genişliği İle Büyülüyor

2021 Volkswagen Polo İç tasarımı ve Genişliği İle Büyülüyor

Geçtiğimiz yıllarda “genç arabası” olarak nitelendirdiğimiz model yenilenen tasarımıyla Volkswagen Golf’ün ikiz kardeşi olarak nitelendirilebilir.

Gençlerin sık tercih ettiği modeller arasında: Volkswagen Polo. Ülkemizdeki en çekici hatchback modeller arasında yer alan Volkswagen modeli özellikle 2021 değişiklikleri ile adından sıkça söz ettirdi. Tasarım anlamında oldukça gelişen model artık daha büyük. Aracın dikkat çeken özelliklerine birlikte bakalım.

Ülkemizin ve dünyanın en büyük otomotiv devleri arasında yer alan Volkswagen’in sevilen hatchback modeli Polo segmentinin önemli temsilcileri arasında yer alıyor. Özellikle tasarım ve donanım anlamında çağ atlayan model genişleyen iç yapısı ve sportifleşen görüntüsü ile de otomobil severler için tercih edilen bir model.

Geçtiğimiz yıllarda “genç arabası” olarak nitelendirdiğimiz model yenilenen tasarımıyla Volkswagen Golf’ün ikiz kardeşi olarak nitelendirilebilir. 2021 Volkswagen Polo özellikleri bunlarla da sınırlı değil. Modelin diğer özelliklerine şöyle bir bakalım:

Dışa Tasarım Tamamen Yenilendi

Eski jenerasyonlara kıyasla yepyeni bir görünüm kazanan ve daha agresif dizayn detaylarına sahip olan model aslında geçen senenin Polo’sundan oldukça farklı değil. Tasarım alanında en dikkat çeken detaylardan birisi hem ön hem de aracın arkasında bulunan tamamen LED farlar. Bu farlar Polo modelinin sportif görünmesine de yardım ediyor.

Aracın İç Tasarımı Oldukça Dikkat Çekiyor

Volkswagen Polo’nun iç tasarımında dikkat çeken detaylardan birisi direksiyonun arkasında yer alan dijital bir ekran. Aracın tamamen dijital olan bilgi ekranı ve bunun yanında kokpitin orta kısmında multimedya ekrana yer verildiğini belirtelim. Bunlarla beraber aracın klima bölümünde analog bir yapı tercih edilse de klimanın bilgi ekranı dijital.

Aracın kokpitini baştan aşağı dolaşan renkli detaylar dikkat çekiyor. Bu renkli bölüm Klima, USB ve vitesin olduğu orta konsolda bulunuyor.

Aracın kokpitini boydan boya dolaşan renkli detaylar da göze çarpıyor. Bu renkli kısım aynı zamanda aracın klima, USB ve vitesinin olduğu orta konsolda da yer almış.

 Tüm unların dışında Volkswagen Polo fiyat anlamında da segmentinin önemli temsilcileri arasında yer alıyor. Birçok rakibine kıyasla alınabilir bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkan model bakalım 2021 yılında adından ne kadar söz ettirecek?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Siz de sitemiz üzerinden tüm marka ve model araçlar için fiyat teklifi alabilir, araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun sıfır km araca bayiye gitmeden sahip olabilirsiniz. Ayrıca Volkswagen Polo fiyat listesi ve tüm modellerin fiyat listesi sitemiz üzerinde güncel bir şekilde yer almaktadır. İstediğiniz model için fiyat teklifi alabilirsiniz.

Advertisement