Alfa Romeo Giulia Speciale Kanada'da Satışa Çıkacak

Alfa Romeo Giulia Speciale Kanada'da Satışa Çıkacak

​​​​​​​Alfa Romeo, beğeni gören sedan otomobili Giulia’nın Speciale modelinin tanıtımını yaptı. Kanada da satılacak olan Giulia Speciale sadece 15 adet ile sınırlı olacak.

Alfa Romeo, beğeni gören sedan otomobili Giulia’nın Speciale modelinin tanıtımını yaptı. Kanada da satılacak olan Giulia Speciale sadece 15 adet ile sınırlı olacak.

Giulia Speciale, standart olarak dört tekerden çekiş sistemi ile karşımıza çıkıyor. Model, turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli motor ile gelirken 280 beygir güce sahip olacak ve 415 Nm tork üretebilecek. Ayrıca otomobilin 0’dan 100 kilometreye hızlanma süresi sadece 5.1 saniyede tamamlayabilecek.

Otomobilin iç kısmına baktığımız zaman kırmızı detaylara sahip siyah deri kaplamalı koltukların olduğunu görüyoruz. Ayrıca otomobilin orta konsolu ve kapı bölümlerinde karbon fiber kullanıldığını söyleyelim. Otomobilin fiyatı ise, 55700 dolar olarak belirlenmiş.

Alfa Romeo, Giulia’nın yeni nesli için çalışmalarına devam ediyor. Edinilen bilgilere göre far grubunda ve ön ızgarada bazı tasarım değişiklikleri yapılacağını söyleyebiliriz. Yeni neslin, tamamen elektrikli olacağını da belirtelim. Yeni Giulia'nın 2023 yılında tanıtımının yapılması ön görülüyor.