Aston Martin Concorde İle Geliyor

Aston Martin Concorde İle Geliyor

Aston Martin, DBS Superleggera Concorde modelini geçtiğimiz yıl kullanıcılarına sunmuştu. Model henüz sebebi bilinmeyen bir şekilde üretime giremedi. Model nihayet üretime başladı.

Aston Martin, DBS Superleggera Aston Martin Concorde modelini geçtiğimiz yıl kullanıcılarına sunmuştu. Model henüz sebebi bilinmeyen bir şekilde üretime giremedi. Model nihayet üretime başladı.

Aston Martin DBS Superleggera Concorde, nihayet tekrar üretime başlıyor. Model tanıtımından 1 yıl sonra üretime giriyor. Özel baskılı Aston Martin Grand Tourer modelini piyasaya sürmenin neden bu kadar uzun sürdüğüne dair bir bilgi yok. Ancak küresel koronavirüs salgınının her markayı olduğu gibi Aston Martin’i de etkiledi.

Özel Bir Tasarım İle Geliyor

10 numaralı otomobil, siyah tavan ve önden arka sütuna doğru akan kırmızı çizgileri ile kontrast oluşturan beyaz bir boya rengine sahip. Ön bölüm, bagaj kapağı spoyleri ve difüzörde İngiliz bayrağı tasvir edilmiş. Aracın koltuklarında 'Concorde' logosu, tavan döşemesinde bir 'ses patlaması' grafiği ve sürücünün güneşliğinde bir 'mach metre' deseninin yer aldığı kokpit oldukça dikkat çekiyor.

Aston Martin Motoru İle Dikkat Çekiyor

Özel sürüm, 715 bg güç ve 900 Nm tork üreten çift turbolu 5,2 litrelik V12 motor ile bizi karşılıyor. Aston Martin modeli 340 km/s hız seviyesine ulaşırken, 0-100 km/s hızlanmasını model 3,4 saniyede tamamlıyor. 2019 yılında DBS Superleggera Concorde'un tanıtılması sırasında marka yetkilileri, her arabanın satışından elde edilen gelirin çocuklara yardım olarak kullanılacağını da dile getirdiler.