Bentley Bentayga Hibrit’e, Yeni Model Yılı İçin Güncelleme Yapıldı

Bentley Bentayga Hibrit’e, Yeni Model Yılı İçin Güncelleme Yapıldı

​​​​​​​Bentley, beğeni toplayan SUV modellerinden Bentayga'nın hibrit versiyonuna güncelleme getirdi. Bu bağlamda şirket, aracın elektrikli sürüş menzilinde güncellemelerde bulundu ve araç için bazı yeni trim seçenekleri ekledi.

Bentley, beğeni toplayan SUV modellerinden Bentayga'nın hibrit versiyonuna güncelleme getirdi. Bu bağlamda şirket, aracın elektrikli sürüş menzilinde güncellemelerde bulundu ve araç için bazı yeni trim seçenekleri ekledi.

2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da araçta 3.0 litrelik bir V6 motor ve 100 kW'lık bir elektrikli motor bulunuyor. Batarya tarafında ise 13 kWh'lik batarya yerine kullanıcıları 18 kWh'lik bir batarya bekliyor. Bu sayede araç ile birlikte elektrikli olarak 40 kilometre yerine 43 kilometre seyahat etmeniz sağlanıyor.

Bu güncellemeler ile birlikte premium SUV'un üretebildiği güç, 450 beygirden 456 beygire yükselmiş oldu. Buna ek olarak 2021 yılında ki 700 Nm'lik tork değeri ise 2022 yılında yüzde 15 oranında artırıldı.

Donanım paketi olarak araca S ve Azure olmak üzere iki yeni paket eklendi. S donanımı sayesinde hibrit Bentayga'da daha sportif bir tasarım kullanıcıları bekliyor. Ayrıca eklenen sert süspansiyonlar ve yeni Sport modu sayesinde araç, çok daha iyi sportif bir sürüş deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

Azure paketinde ise kullanıcıları lüks bir araç bekliyor. Sunulan Isıtmalı ve havalandırmalı 22 yöne ayarlanabilen elektrikli ön koltuklar ve 15 farklı renkli deri opsiyonu premium bir otomobil isteyen kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Yeni araçların önümüzdeki aylarda satışa çıkarılması bekleniyor.