Bentley Flying Spur S Fotoğrafları Yayınlandı

Bentley Flying Spur S Fotoğrafları Yayınlandı

​​​​​​​Bentley Flying Spur S, lüks otomobil markasının sportif donanım paketine katılan son üye olduğunu söyleyelim.

Bentley Flying Spur S, lüks otomobil markasının sportif donanım paketine katılan son üye olduğunu söyleyelim. Model, 23 Haziran Perşembe ile 26 Haziran Pazar tarihleri arasında sürecek olan Goodwood Hız Festivali'nde araç severlerin beğenisine sunulacak.

Flying Spur S; ızgara, alt ön pano, yan hava girişleri, ayna kapakları, pencere çerçeveleri, arka tampon vurguları ve egzoz çıkışları için aynı siyah kaplama kullanılarak güzel bir tasarım elde edildiğini söyleyebiliriz. Farlar ve stop lambaları renkli camlar ile karşımıza çıkarken, S armasını ön çamurluklara yerleştirildiğini söyleyelim.

Aracın iç kısmına baktığımızda, oluklu tasarımlı ve isteğe bağlı kapitone kaplamalı koltuk opsiyonu ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca, çeşitli iki tonlu deri renk şemaları arasından seçim yapılabileceğini söyleyelim. Her bir koltuk başlığında S amblemi bulunduğunu da belirtelim.

Aracın motor kısmında ise, iki motorla karşımıza çıktığını belirtelim. Burada 4,0 litrelik çift turbo V8'in, 548 beygir gücü ve 770 Nm tork ürettiğini belirtmemiz gerekiyor. Bu sayede aracın 0'dan 100 km/sa hızlanması yalnızca 4.0 saniyede ulaşması sağlanmış. Ayrıca aracın azami hızı 319 km/sa olarak ölçüldüğünü de belirtelim. Aynı zamanda araçta bir spor egzozunun da bulunduğunu belirtelim.

Aracın diğer motor seçeneği ise 541 beygir gücü ve 750 Nm tork ürettiğini aynı zaman da hibrit destekli olduğunu 2.9 litrelik çift turboşarjlı V6 olarak kullanıcılara sunuluyor. Bu sayede aracın 0'dan 100 km/sa hıza 4.1 saniyede ulaşması sağlanmış. Elektrik gücü kullanarak 41 kilometre kadar mesafe gidebildiğini söyleyelim.

Advertisement