Citroen Ami Buggy Üretim Versiyonu İle Karşınızda

Citroen Ami Buggy  Üretim Versiyonu İle Karşınızda

​​​​​​​Citroen, yakın zaman önce ülkemizde de satışa sunduğu Ami model ailesini genişletme işlemlerine devam ediyor.

Citroen, yakın zaman önce ülkemizde de satışa sunduğu Ami model ailesini genişletme işlemlerine devam ediyor. 2021 yılında tanıtımı yapılan Ami Buggy, arazi temalı konsepti ile dikkatleri üzerine çekiyor. Fransız üreticinin bu modelden yalnızca 50 adet satacağını söyleyelim.

Ami Buggy'nin üretim versiyonu koyu yeşil renkte bir gövdeye sahip. Bu gövde üzerine sarı renkte detaylar da yapılmış. Aynı koyu yeşil renkte kumaş tavanının açıldığını da belirtelim.

Standart Ami'nin şirin olduğunu söyleyebiliriz. Ami Buggy ise daha çok sinirli bir tarz da karşımıza çıktığını söylesek yanılmış olmayız.

Üretim versiyonunun, konsept halinde bulunan bazı özelliklerinden vaz geçtiğini görüyoruz. Geçtiğimiz yıl tanıtımı yapılan konsept modelde far takımı koruyucusu, all-terrain lastikler, ışık barı gibi pek çok özellik dikkatleri çekmişti. Üretim versiyonu ise çok daha sade bir tasarımla karşımıza çıktığı söyleyelim.

Citroen My Ami Buggy'nin fiyatı 9790 euro olarak belirlendiğini belirtelim. Günümüz kuruyla yaklaşık 176000 TL’ye tekabül ettiğini belirtelim. Ami Buggy'nin motor seçeneğinde de bir değişim olmadığını da belirtmekte fayda var. Şanslı 50 kişi, 8 Ağustos itibariyle Ami Buggy’e sahip olabilecek.