Elektrikli Chevrolet Blazer'dan İlk Teaser Geldi

Elektrikli Chevrolet Blazer'dan İlk Teaser Geldi

​​​​​​​Elektrikli otomobil deyince aklımıza ilk olarak Avrupa Birliği geliyor olsa da, Kuzey Amerikalı üreticiler de ciddi bir atılım yapmış durumda. Amerika'nın önde gelen firmalarından olan Chevrolet, geçtiğimiz Ocak ayında ilk kez paylaşımlar yapmıştı

Elektrikli otomobil deyince aklımıza ilk olarak Avrupa Birliği geliyor olsa da, Kuzey Amerikalı üreticiler de ciddi bir atılım yapmış durumda. Amerika'nın önde gelen firmalarından olan chevrolet, geçtiğimiz Ocak ayında ilk kez paylaşımlar yaptığı Blazer EV ile adından söz ettirecek gibi duruyor.

İlk olarak CES Fuarı'nda karşımıza çıkan model, 18 Temmuz'da resmi olarak tanıtımı yapılacak. Bu tanıtımın öncesinde heyecan seviyesini yukarı taşımak isteyen Chevrolet ilk teaserını paylaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Blazer EV'nin teknik detayları hakkında çok fazla bilgi paylaşımı olmadığını belirtelim. Modelin 400-490 kilometre arasında bir menzile sahip olmasını bekliyoruz.

Paylaşılan fotoğrafta SS amblemi de dikkatleri üzerine çekiyor. Bunun nedeni ise Chevrolet’in bu logoyu yalnızca yüksek performanslı modellerinde kullanıyor olması. Beklentimiz Blazer EV'nin en az 485 beygir gücüne sahip olacağı yönünde. Bu sorularımızın cevabını 18 Temmuz da resmi tanıtımda alacağımızı da belirtelim.

 

Advertisement