İşte Karşınızda 2024 Model Isuzu D-Max

İşte Karşınızda 2024 Model Isuzu D-Max

Yeni yıla yaklaşmamızla birlikte Isuzu da dahil olmak üzere birçok otomobil üreticisi araçlarını yenilemeye başladı.

Isuzu, yeni yıl yeniliklerine ilk adımını Pickup ile attı. Birçok ülkede ve Türkiye dahil olmak üzere Pickup pazarında favori olan araçlardan biridir.

Yenilenen aracın kabinin de, önemli bir değişiklik yapılmamış. Lakin, dış tasarım önemli bir makyajdan geçmiş gibi görünüyor. Diğer versiyonlara göre Isuzu D-Max V-Cross 4x4 versiyonun da daha farklı özellikler bulunuyor.  

Bu 4x4 versiyonda siyah detaylara sahip bir gövde tasarımı ve mat renkli 18 inç jantlar bulunmaktadır. Araç, hem iki kapılı hem de dört kapılı seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca, araçta 1.9 litrelik turbo dizel bir motor bulunmaktadır. Bu motor 148 beygir güç ile 350 Nm tork üretebiliyor.

Çift çeker ve dört çeker seçeneklerine sahip versiyonunda 3.0 litrelik dizel motor ünitesine sahipken. Aynı zamanda 6 ileri manuel veya 6 ileri otomatik şanzıman seçeneği de bulunuyor.

2024 Isuzu D-Max, kullanımı kolaylaştırmak için çeşitli sürüş seçeneklerine sahiptir. Aynı zamanda güvenlik için kamera sistemleri de içermektedir. Araç ilk olarak Tayland pazarında satışa sunulacak ve daha sonra Türkiye dahil birçok ülkede satışa çıkarılacaktır. Aracın satış fiyatı Tayland'da 14 bin dolardan başlarken, Türkiye pazarında 2 milyon civarında bir fiyatla satışa sunulacak.

Advertisement