Japon Üretici Suzuki, Swift’in ilk Görsellerini Paylaştı

Japon Üretici Suzuki, Swift’in ilk Görsellerini Paylaştı

Japon üretici tarafından yayınlanan görseller, 2024 yılında piyasada olacak olan Suzuki Swift'i tanımamıza yardımcı oldu.

Japon üretici Suzuki, 2024 yılında satışa sunacak olduğu Swift modelinin ilk fotoğraflarını yayınladı. Bu yılın Ekim ayının sonlarına doğru ise araç sergiye çıkarak kendini gösterecek.

Son çıkan ve halen Sıfır araç kategorisinde bulunan Suzuki Swift, 2016 yılında tanıtıldı. 2024 modeli için Suzuki firması birçok güncelleme ve değişiklik planlıyor. Araç, seri üretim aşamasına gelmeden önce en yakın prototip halini, 2023 yılının 26 Ekim ile 5 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan Japon Mobilite Fuarı'nda sergilenecek.

Suzuki tarafından sergiye çıkacak olan prototipin yayınlanan görsellerine göz atarak aracı biraz tanıyalım. Aracın ön tampon kısmına geldiğimizde, Swift'e ait ana hatlar kendini belli ediyor ancak birçok farklılık da göze çarpıyor. Bu değişiklikler arasında farklı bir kaput yapısı ve önceki modellere göre daha küçük ve yoğun bir ızgara yapısı yer alıyor. Aynı zamanda farlar bölümü de revize edilmiş, böylece araçta yeni nesil bir görünüm ve modernizasyon göze çarpıyor.

Yenilenmiş alaşımlı jantlar, araca ek bir şıklık katıyor. Ayrıca, aracın yan aynalarının alt kısmına yerleştirilmiş kameralar bulunuyor. Bu kameralar, aracın donanımındaki gelişmelerin Suzuki tarafından daha üst seviyeye taşındığını resmen gösteriyor. Bu kameralar, sürücünün destek sistemlerinin daha kapsamlı bir yapıya sahip olacağını işaret ediyor.

Arka tarafa geldiğimizde, otomobilin daha sportif bir görünüme sahip olması için arka tamponu köşeli bir tasarımla yeniden şekillendirilmiş ve arka stop lambaları da araca ayrı bir çekicilik katmış.

Advertisement