Karşınızda LDV Mifa 9 EV

Karşınızda LDV Mifa 9 EV

Araç kullanıcılarının minivan modellerine olan ilgisi ve talebi sürekli olarak devam ediyor. Avustralya da yeni bir minivan modeli üretilecek. Üretilecek yeni modelin ismi LDV Mifa 9 olacak.

Araç kullanıcılarının minivan modellerine olan ilgisi ve talebi sürekli olarak devam ediyor. Avustralya da yeni bir minivan modeli üretilecek. Üretilecek yeni modelin ismi LDV Mifa 9 olacak. Bu minivan Çin merkezli otomobil üreticisi Maxus tarafından üretiliyor. Maxus, markası halefi olan SAIC Motor’un sahip olduğu bir marka olarak tanınıyor. LDV Mifa 9, Çin pazarında satılaniçten yanmalı motor kullanan Maxus G90 modeline benzer olarak üretiliyor.

CATL tarafından üretilen 90 kWh'lik oldukça büyük bir batarya Mifa 9 da kullanılacak. Maxus tarafından yayınlanan verilere göre, tamamen elektrikli minivan Mifa 9 tek bir şarj ile 440 kilometre menzile ulaşabiliyor. Aracı evde 11 kW'a kadar şarj edebilirken DC hızlı şarj desteği ile yüzde 30'dan yüzde 80'e kadar ise 35 dakika da şarj oluyor.

Minivan, 244 beygir güc ve 350 Nm tork üretebilen bir motora sahip olacak. LDV Mifa da ise 217 beygir güç ve 360 Nm tork üretebilen 2.0 litrelik turboşarjlı bir motor yer alıyordu.

Araç, iç mekanında kullanıcılarına lüks ve konforu bir arada sunuyor. LDV Mifa 9 da üç donanım seviyesi bulunuyor. Donanım paketleri; Mode, Executive ve Luxe olarak isimlendiriliyor. En üst donanım paketinde; sürücü koltuğunda ısıtma, soğutma ve masaj işlevleri gören koltuk yer alıyor. LDV Mifa 9, 70.010 dolar fiyatı ile satışına devam ediyor.