Peugeot 408’in Yeni Teaserı

Peugeot 408’in Yeni Teaserı

Peugeot, yeni 408'in lansmanını 22 Haziran tarihinde yapacağını açıklamıştı.

Peugeot, yeni 408'in lansmanını 22 Haziran tarihinde yapacağını açıklamıştı. Bu bağlamda yeni teaser yayınlamayı ihmal etmedi. Haziranın sonuna doğru çıkacak olan 408'in, Peugeot'nun Çin pazarı için tanıttığı 408 sedandan tamamen farklı bir otomobil olduğunu söyleyelim.

Şu ana kadar asıl tasarımını görmemiş olsak da Peugeot, 408'in yükseltilmiş bir gövdeye ve büyük tekerleklere sahip dinamik bir sedan olduğunu iddialar arasında yer alıyor.

Peugot firması, otomobilin testleri minvalinde, günlerce kat edilen kilometreler sonucunda oldukça fazla emek harcandığını dile getiriyor. Fransız otomotiv devi Peugeot, 408'in kalite kontrol aşamasından tam notla geçmiş olmasından emin olmak istediğini söyleyelim.

Peugeot 408 proje yöneticisi Emmanuel Lafaury, yaptığı açıklamada, “Amacımız mükemmellik. Yeni Peugeot 408'in yalnızca temel teknik kalitesini test etmek için değil, aynı zamanda müşteri performansını, yani kullanıcılarının karşılaşabileceği herhangi bir durumu test etmek için çalışıyoruz. Her test için, yoldaki, laboratuvarlardaki ve test alanlarındaki limitleri zorluyoruz." diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modelin hangi güç aktarma organları kullanacağı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadığını belirtelim.

Advertisement