Peugeot, Yeni Manifestosunu Resmen Açıkladı

Peugeot, Yeni Manifestosunu Resmen Açıkladı

​​​​​​​​​​​​​​2021 yılında Stellantis çatısı altına girdikten sonra dikkat çeken işlere imza atan Peugeot, şirketin yeni manifestosunu açıkladı. "Çekimin dili" olarak ifade edilen yeni manifesto, Peugeot için yeni bir dönemin başlangıcı olmuş olacak.

2021 yılında Stellantis çatısı altına girdikten sonra dikkat çeken işlere imza atan Peugeot, şirketin yeni manifestosunu açıkladı. "Çekimin dili" olarak ifade edilen yeni manifesto, Peugeot için yeni bir dönemin başlangıcı olmuş olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aralarında Türkiye'nin de yer aldığı pek çok ülkede en çok tercih edilen otomobil markalarından biri olan Peugeot, bugün yeni bir reklam filmi ile karşımıza çıkıyor. Bundan birkaç ay önce tanıtımı yapılan Peugeot 408 isimli crossover aracın da yer aldığı bu reklam, Peugeot'nun yeni marka manifestosunu da bizlere gösteriyordu.

Peugeot tarafından yapılan açıklamaya göre şirketin yeni manifestosu, "Çekimin dili" anlamına gelen "The Language of Attraction" olarak karşımıza çıktı. Marka vizyonlarını cazibe gücü etrafında şekillendiğini ifade eden Peugeot yetkilileri, yeni manifestonun marka vizyonunu gözler önüne sereceğini ifade ediyorlar.

Yapılan açıklamada, Peugeot arabaların yalnızca metal ve camdan yapılmış bir araç olmadığını ifade ediyor. Şirkete göre otomobiller; cazibe, tutku ve tarihi de bünyesinde barındırıyor. Bunun sürekliliğini ifade eden yetkililer, yeni manifestonun şirket için üç önemli unsuru temsil edeceğini belirtiyorlar. Bu üç önemli unsur; cazibe, duygu ve mükemmellik olarak ifade ediliyor.

Peugeot'nun büyük bir değişimin süreci için de olduğu otomobil sektörünü takip edenler tarafından biliniyor. 2021 yılında Stellantis çatısı altına giren Peugeot'un ilk hamle olarak logosunu değiştirmişti. Peugeot'nun otomobilleri, son birkaç yıldır yeni tasarımlarına geçiş yaptı. Bu yeni tasarımlar, pek çok kişi tarafından oldukça beğenildi. Son gelişmeleri göz önüne aldığımızda Peugeot da devam eden bu dönüşümünün tüm hızla devam edeceğini görebiliyoruz.

Advertisement