TOGG'dan Heyecanlandıran Bir Paylaşım Daha Geldi!

TOGG'dan Heyecanlandıran Bir Paylaşım Daha Geldi!

TOGG fabrika çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çok kısa bir süre içerisinde fabrikanın tamamlanması hedefleniyor.

TOGG'un Gemlik tesisinde binaların inşaatında artık son yaklaşıldı. Boya binasının yüzde 88'i, gövde binasının yüzde 76'sı tamamlandı. Üretim hattı robotları da yerleştiriliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Türkiye'nin Otomobili Togg'un, Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikasında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Boya binasının yüzde 88'i tamamlanırken, boya tankları ve fırınlarının kurulumlarında da sona gelindi. Binaya, 19 bin 416 metre elektrik kablosu, 21 bin 789 metre boru hattı da döşendi.

İnşaatın gövde tesisinin yüzde 76'sı tamamlandı. Üretim hattı robotlarının da yerleştirilmeye başladığı binada, 8 bin 393 metre elektrik kablosu, 37 bin 453 metre boru hattı döşemesi tamamlandı. Montaj binasında ise çalışmaların yüzde 79'u tamamlanırken, üretim hattı robotlarının da yerleştirilmesine başlandı. Bu kapsamda 12 bin 832 metre elektrik kablosu, 27 bin 386 metre boru hattı döşendiğine dair paylaşım yapıldı.

İlerleyen günlerde TOGG ile ilgili yeni haberler geldikçe sizinle paylaşacağız. Bizi sosyal medyadan takip ederek güncel araç haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden tüm marka ve model araçlar hakkında bilgi sahibi olabilir ve size uygun araca bayiye gitmeden sahip olabilirsiniz.