Togg’un İlk Deneyim Merkezi İstanbul'da Açıldı

Togg’un İlk Deneyim Merkezi İstanbul'da Açıldı

​​​​​​​Geçtiğimiz hafta Gemlik fabrikası açılan Togg, 2023 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak. Vatandaşların Togg'u inceleyebileceği 20 deneyim merkezi açılacak ve ilki İstanbul'da açıldı.

Geçtiğimiz hafta Gemlik fabrikası açılan Togg, 2023 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak. Vatandaşların TOGG'u inceleyebileceği 20 deneyim merkezi açılacak ve ilki İstanbul'da açıldı.

29 Ekim'de Gemlik fabrikası açılan ve seri üretimine başlanan yerli otomobil Togg'un ilk deneyim merkezi de açılmış oldu. İstanbul Zorlu Center'da açılan deneyim merkezinde vatandaşlar Togg'un C-SUV modeline yakından bakabilecekler ve merak ettikleri sorularının cevaplarını alabilecekler.

Togg tarafından açılan iş ilanına göre sonraki deneyim merkezleri Adana, Ankara, Gemlik ve İzmir'de açılacak.

Yaklaşık olarak 5 ay sürecek güvenlik testlerinden sonra onay belgelerini alacak TOGG için belirlenen üretim tarihi ise 2023 yılının Mart ayı. İlk etapta 17.000 ve ya 18.000 adet aracın satışa çıkarılması hedefleniyor.

Araçların bataryaları, hızlı şarj ile 30 dakikadan kısa sürede yüzde 80 oranında dolabilecek. Gelişmiş batarya yönetim ve aktif termal yönetim sistemlerinin sağladığı uzun ömürlü batarya paketine sahip olan otomobil, 200 beygir güç ile 7,6 saniye de 0’dan 100 kilometreye ulaşabilecek. 400 beygir güç ile de 4,8 saniye de 0’dan 100 kilometreye ulaşabilecek.

Euro NCAP 5 yıldız seviyesine uyumlu, platforma entegre edilmiş batarya ile yüksek çarpışma dayanımı ve yüzde 30 daha fazla burulma direncine sahip olacağını da söyleyelim.

Advertisement