Yeni Toyota Tundra’nın Global Fiyatı Belli Oldu

Yeni Toyota Tundra’nın Global Fiyatı Belli Oldu

Toyota, kullanıcıları tarafından sevilen pikap modeli Yeni Tundra modelinin 2022 yılı fiyatları belli oldu. Marka yetkilileri tarafından gelen açıklamalara göre birkaç ay önce kamuoyu ile paylaşılan 2022 Toyota Tundra'nın başlangıç fiyatı, oldukça düşük s

Japon üretici Toyota, kullanıcıları tarafından sevilen pikap modeli Yeni Tundra modelinin 2022 yılı fiyatları belli oldu. Marka yetkilileri tarafından gelen açıklamalara göre birkaç ay önce kamuoyu ile paylaşılan 2022 Toyota Tundra'nın başlangıç fiyatı, oldukça düşük seviyelerde olacak. Arabanın Türkiye'ye gelmesi ise şuan için gizliliğini koruyor.

Bundan yaklaşık birkaç ay önce otomobil severle ile paylaştığımız bir haberimzde, Japon marka Toyota'nın piyasaya sürüldüğü ülkelerde oldukça popüler olan pikap modeli 2022 Tundra'yı güncellediğinden bahsetmiştik. Türkiye'de Hilux adıyla tanıdığımız pikap farklı bir seçeneği olan Tundra'nın yeni modeli, en çok da sahip olduğu ızgara yapısıyla kendini büyülemişti. Şimdi ise Toyota, bu pikap aracının pek çok kullanıcıyı sevindirecek fiyatını duyurdu.

Yeni Toyota Tundra, oldukça büyük bir yapıya sahip. Bu büyük karakter otomobilin yerden yüksekliğinden tutun, farlarına kadar birçok noktasında karşımıza çıkıyor. Ayrıca iç tasarım da bu gövde yapısından üzerine düşeni almakta. Zira marka tarafından yapılan açıklamaya göre Toyota Tundra'nın 8,0 inç’lik multimedya ekranı, yakın bir gelecekte 14,0 inç olacak. Yani tabiri caizse bu dev arazi otomobilinin içerisinde küçük çaplı bir televizyon yer almış.

İşte Karşınızda Toyota Tundra

Toyota'nın çokça sevilen pikap aracı, iki ayrı motor seçeneğiyle tercih edilebilecek. Bu motor üniteleri, arabanın genel özelliklerinin de belirleyicisi oluyor. Örneğin bir kullanıcı Toyota Tundra'yı temel ihtiyaçları için satın alacak olursa, sadece önden çekişli bir pikapa sahip olacak. Kullanıcının bu model için ödemesi gereken tutar 37.645 dolar olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Temel ihtiyaçların dışındaen zorlu koşullarda dahi kafasının rahat etmesini isteyen kullanıcılar ise 4x4 tüm tekerleklerden çekişli fırsatı sunan bir modeli de tercih edebilecekler. Toyota'nın yaptığı açıklamalara göre bu üst düzey paketinin fiyatı ise 62.715 dolar olacak. Her iki motor ünitesine sahip Tundra modelinde 2021 yılı bitmeden önce showroomlarında yerini alacak. Yeni Pikapın Türkiye'ye gelme ihtimali şu an için belli değil.

Bu arada söylemeden geçmeyelim. Toyota'nın en iyi başarısından bir tanesinin hibrit araçlar olduğu da herkes tarafından bilinen bir gerçek. Bunun bilincinde olan Toyota, Tundra'nın hibrit seçeneği üzerinde de çalışmalarını devam ettiriyor. Japon otomotiv devinin açıklamalarına göre bu model, 2022 yılının ilk aylarında satışa sunulacak.

Advertisement