2022 Ford Elektrikli SuperVan 4 Tanıtımı Gerçekleşti

2022 Ford Elektrikli SuperVan 4 Tanıtımı Gerçekleşti

​​​​​​​Ford, tamamen elektrikli Supervan 4'ün tanıtımını gerçekleştirdi. Otomobilin hız tutkunlarının ilgisini çekecek türden olduğunu söyleyelim.

Ford, tamamen elektrikli Supervan 4'ün tanıtımını gerçekleştirdi. Otomobilin hız tutkunlarının ilgisini çekecek türden olduğunu söyleyelim. Bunun en büyük sebebi, aracın 0'dan 100 kilometreye hızlanmasını iki saniyeden daha kısa sürede tamamlaması. Ayrıca otomobilin 2000 beygir gücüne sahip olduğunu belirtelim.

Otomobilde dört farklı elektrik motoru bulunduğunu belirtelim. Bu motorlar, 50 kW/sa kapasiteli sıvı soğutmalı bir pil aracılığıyla karşımıza çıkıyor. Otomobilin hızlı şarj cihazı kullanılarak 45 dakikada şarj olduğunu belirtelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SuperVan 4’ün hem ön hem de arka akslarda güncellenmiş bir süspansiyon olduğunu belirtelim. Otomobilin yarış araçlarında gördüğümüz yeni frenler ile karşımıza çıktığını da söyleyelim.

Otomobilin iç mekanına baktığımızda, geniş bir ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca Ford'un en yeni SYNC 4 bilgi-eğlence sisteminin de kullanıldığını belirtelim. Araç beş sürüş modu ile karşımıza çıkıyor. Bunlar; yol, pist, drag, drift ve rally modları.