Toyota Yaris Cross Türkiye'de

Toyota Yaris Cross Türkiye'de

Toyota Yaris Cross Türkiye'de satışa çıktı. Benzinli ve hibrit motor seçenekleri ile satışa çıkan modelin dört farklı donanım seçeneği olduğunu da söyleyelim.

Toyota Yaris Cross Türkiye'de satışa çıktı. Benzinli ve hibrit motor seçenekleri ile satışa çıkan modelin dört farklı donanım seçeneği olduğunu da söyleyelim. Benzinli modelin fiyatları 667800 TL'den, hibrit modelin fiyatları ise 702600 TL'den başladığını belirtelim.

Toyota, Yaris modelinin crossover versiyonunun geçtiğimiz yıl bu zamanlarda tanıtımını yapmıştı.

Toyota, 2022 Toyota Yaris Cross modelini Dream, Dream X-Pack, Flame X-Pack ve Passion X-Pack olmak üzere 4 farklı donanım paketi ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Kaputun altına baktığımız zaman, Türkiye'de Yaris'ten tanıdığımız üç silindirli 1.5 litre benzinli ve 1.5 litre hibrit motorlar ile satışa sunulacağını belirtelim. Yaris Cross'un 1.5 litre benzinli motoru 125 PS beygir gücüne sahip ve 153 Nm maksimum tork üretebilecek. Motorun yakıt tüketimi ise 100 kilometre de 6.0 litre olduğunu da belirtelim.

Yaris Cross’un 1.5 litre hibrit motoru ise 116 PS güce sahip ve120 Nm tork üretebilecek. Hibrit motorun yakıt tüketimi ise 100 kilometrede 4.6 litre olduğunu söyleyelim.