2022 Renault Zoe Makyaj Operasyonundan Geçti

2022 Renault Zoe Makyaj Operasyonundan Geçti

​​​​​​​Türkiye’nin en çok satış yapan elektrikli otomobili Renault Zoe, 2022 yılı modeli için hafif bir makyaj operasyonundan geçti.

Türkiye’nin en çok satış yapan elektrikli otomobili Renault Zoe, 2022 yılı modeli için hafif bir makyaj operasyonundan geçti. Makyaj operasyonundan geçen Renault’un uygun fiyatlı elektrikli otomobili yeni özellikleriyle 2022 yılına da hazır bir şekilde geliyor.

2022 Renault Zoe; Equlibre, Evolution ve Iconic adlı üç farklı donanım paketleri ile karşımıza çıkıyor. Yeni makyajıyla jantlar dışında tasarımsal değişiklik bulunmuyor. Arka bagaj kapağına yeni E-Tech logosu eklendiğini de belirtelim.

Giriş donanım seviyesi olan Equlibre donanımı 10 inçlik dijital gösterge paneli, 7 inçlik multimedya ekranı, anahtarsız çalıştırma, manuel klima, 22kW AC şarj kablosu ve dört hoparlör gibi özellikler ile karşımıza çıkıyor.

Orta donanım seviyesi Evolution donanımı ise Equlibre donanımına ek olarak navigasyon, arka park sensörleri ve otomatik klima gibi özellikler ile kaşımıza çıkıyor.

En üst donanım seviyesi olan Iconic diğer donanım paketlerine kıyasla tasarımsal olarak da farklılıklar sunduğunu belirtelim. Donanım paketinde, 17 inç alaşımlı jantlara ek olarak tamponlarda bulunan altın detaylar, iç mekanında da altın şeritli ve özel kabartmalı kumaştan yapılmış koltuklar ile hoş bir tasarım sunuyor.

Equlibre ve Evolution donanımlarında 110 beygir güç üretebilen bir elektrikli motor bulunurken Iconic versiyonunda 135 beygir güç üretebilen bir elektrikli motor ile karşımıza çıktığını belirtelim. Her üç donanım paketin de araç 52 kW’lık bir batarya ile 395 kilometrelik bir menzile kadar ulaşabiliyor.

 

Advertisement