Bentley’in, Yeni Mulliner Projesi Goodwood Hız Festivalinde Olacak

Bentley’in, Yeni Mulliner Projesi Goodwood Hız Festivalinde Olacak

​​​​​​​Bentley, bu hafta başlayacak olan Goodwood Hız Festivali’ne sürprizleri ile karşımıza çıkacak. Bentley CEO'su Adrian Hallmark, Mulliner kanadının yeni projesinin 24 Haziran'da tanıtımının yapılacağını resmen açıkladı.

Bentley, bu hafta başlayacak olan Goodwood Hız Festivali’ne sürprizleri ile karşımıza çıkacak. Bentley CEO'su Adrian Hallmark, Mulliner kanadının yeni projesinin 24 Haziran'da tanıtımının yapılacağını resmen açıkladı.

Yeni Mulliner, öncü tasarım, mühendislik ve zanaat kavramlarını bir araya getireceğini belirtelim. Proje hakkında bildiğimiz bilgilerin bunlarla sınırlı olduğunu söyleyelim. Ancak Mulliner'in geçmişine baktığımız zaman, sürprizler ile karşımıza çıkacağını ön görmek yanlış olmaz.

Mulliner’in 2020 yılında ki projei Bentley Bacalar olarak karşımıza çıkmıştı. Bu otomobil 650 beygir gücü ve iki koltuklu yapısı ile de dikkatleri üzerine çekmişti. Yalnızca 12 adet üretilen Bacalar, 1.5 milyon poundluk fiyatı ile kısa sürede satışı bitmişti.

Bentley, yeni Mulliner projesi ile birlikte yeni modellerin de örtüsünü kaldıracağını söyleyelim. Flying Spur S, Continental GT Mulliner gibi modeller Goodwood Hız Festivalinde Bentley standında yer alacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Goodwood Hız Festivali'nde BMW M3 Touring, Porsche 718 Cayman GT4 ePerformance ve Honda Civic Type R da festival de karşımıza çıkacak modellerden olduğunu söylemeden geçmeyelim.